Varietats Deu Pometes

MELMELADES  ELABORADES  AMB  XAROP D’ATZAVARA.

El xarop d’atzavara és un edulcorant 100%  natural obtingut a partir de l’atzavara blava (tequilana Weber), un tipus de cactus típic de Mèxic. Té un gran poder edulcorant i és baix en calories, per tant, requereix un ús menor que el sucre i és una bona alternativa per a aquells que volen cuidar-se. Té un sabor neutre i no altera el gust natural de la fruita ni el seu aroma.

La fruita elaborada amb el xarop d’atzavara,  puc dir que es tracta d’un producte excepcional, beneficiós per a la salut i molt agradable  per a qualsevol paladar.

Les varietats de fruita elaborada amb xarop d’ atzavara les treballo sempre  amb ingredients ecològics seleccionats entre els millors i de la més alta qualitat, aportant personalitat a cada gust i donant a cadascú  l’opció de triar aquella que més li agradi.

MELMELADES  ELABORADES AMB SUCRE DE CANYA.

La fruita que utilitzo per a transformar-la en melmelada és forta i cruixent , de pell dura i de colors vius, de gust intens i textura única. La poma de la Vall de Lord, el préssec de vinya o qualsevol altra fruita fan que el resultat de la melmelada sigui  deliciosa i incomparable. Amb un sabor contundent i durador.

Les varietats de melmelada amb sucre són unes quantes i sempre les elaboro amb els millors ingredients ecològics i de més alta qualitat, aportant personalitat a cada gust i donant a cadascú  l’opció de triar aquella que més li agradi.

El sucre de canya, integral i ecològic té un sabor neutre i el color de l’or. L’anomenen sucre daurat, originari del Paraguai, presenta un aspecte brillant que el fa  ideal per elaborar melmelades. És un sucre natural que dóna resposta a les necessitats d’aquelles persones que volen el millor per a la seva salut.

CHUTNEY DE POMA ECOLÒGICA DE MUNTANYA.              

El chutney és una salsa originària de l’oest de l’Índia, elaborada amb una varietat d’espècies dolces i picants .

Per elaborar aquesta salsa agredolça utilitzo una varietat específica de les pomes que m’aporta la Vall de Lord, la Renoir. Per les seves característiques és ideal per a transformar-la en chutney. Es tracta d’una poma de pell gruixuda i rugosa, de color groc rovellat  i polpa sucosa amb sabor ensucrat i amb un punt d’acidesa que, acompanyada amb el vinagre  i les espècies, es transforma  en un producte deliciós i exquisit.

He adaptat el chutney als nostres gustos i n’he fet una versió suau però amb molts contrastos de sabors. Amb poma de la Vall de Lord, vinagre, vi blanc, sucre de canya i una varietat d’espècies (com el gingebre o la cúrcuma), el seu gust és especiat i lleugerament àcid, un producte exclusiu deu Pometes que no et deixa indiferent.

Aquesta salsa tan original i especial és ideal per barrejar-la amb carn i peixos, tant en fred com en calent.