Inici

Dissabte al matí, t’espolses la mandra i et lleves per menjar-te el dia. I ja que hi ets, menges alguna cosa per esmorzar. Què és un esmorzar sense dolç? Què és una torrada sense melmelada?

Deu Pometes vol ser amb tu els dissabtes al matí quan t’asseguis a llegir el diari amb una tassa de cafè d’aquell que fa tanta olor o un tè ben calent.

També vull ser-hi quan vulguis preparar un arròs o una hamburguesa diferent, amb un chutney de poma que aporti un contrast ben especial.

I quan vulguis sorprendre els convidats a aquell sopar que tant fa que planejaves, i els preparis uns canapès de formatge curat amb un toc de chutney de tomàquet o melmelada de tomàquet.

I perquè no em deixes ser-hi també en aquell pa de pessic de xocolata -recepta de la teva iaia- i el farcim amb melmelada de taronja amb gingebre?

Deu Pometes és aquí per endolcir els teus moments més especials. Em deixes acompanyar-te?

Vull explicar-te perquè Deu Pometes és especial. Quan menges productes Deu Pometes no només estàs afalagant el teu paladar. Estàs enduent-te tota una filosofia de vida: segueixo un procés d’elaboració lent, amb molta dedicació i molta cura…En el potet de vidre que compres hi ha un producte fet a casa  i amb amor.

Amb Deu Pometes intento transmetre els meus valors: la tranquil·litat, la vida slow, el respecte i el contacte amb la natura.